Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen

TITTA INUTI >>
DIANETIK: HUR TANKEN PÅVERKAR KROPPEN
Av L. Ron Hubbard
Inbunden
PRIS: 390,00 kr
GRATIS FRAKT
Antal:   


LÄGG I INKÖPSKORGEN >>
Andra format:
190,00 kr
KÖP NU! >>

390,00 kr
KÖP NU! >>

SPRÅKVAL:
Castilian (Español (España)), Chinese Traditional (中文 (台灣)), Danish (Dansk), Dutch (Nederlands), English (English), French (Français), German (Deutsch), Greek (Ελληνικά), Hebrew (עברית),...
Castilian (Español (España)), Chinese Traditional (中文 (台灣)), Danish (Dansk), Dutch (Nederlands), English (English), French (Français), German (Deutsch), Greek (Ελληνικά), Hebrew (עברית), Hungarian (Magyar), Italian (Italiano), Japanese (日本語), Norwegian (Norsk), Portuguese (Português), Russian (Русский), Spanish (Español), Swedish (Svenska)


ÖVERSIKT

Blixten från en klar himmel som startade en världsomfattande rörelse. För här är L. Ron Hubbards banbrytande bok som presenterar hans upptäckt av det reaktiva sinne som ligger bakom och förslavar människan. Det är källan till dina mardrömmar, orimliga rädslor, upprördheter och osäkerhet. Och här presenteras sättet för hur man blir kvitt det och uppnår det länge eftersträvade målet Clear. Detta är den fullständiga handboken för Dianetik-proceduren, och med den kan två någorlunda intelligenta personer göra sig fria från de kedjor som hållit dem fastkedjade vid det förflutnas upprördheter och trauman. Då den har varit en bestseller i över ett halvt sekel, tryckts i tiotals miljoner exemplar, översatts till mer än femtio språk och används i över 100 av jordens länder, är Dianetik obestridligen den mest allmänt lästa och inflytelserika bok som någonsin har skrivits om det mänskliga sinnet. Och just därför kommer den för alltid att vara känd som Bok Ett.

FULL BESKRIVNING

Dianetik innehåller upptäckter som hävdats vara av större betydelse än både hjulet och elden, och har förblivit en bestseller i över 50 år. Och med över 20 miljoner tryckta böcker, vilket skapat en rörelse som omfattar 100 länder, är den tveklöst den mest lästa och inflytelserika bok som någonsin skrivits om det mänskliga sinnet.

Här är den fullständiga beskrivningen av det reaktiva sinnet, den tidigare okända källan till mardrömmar, orimliga rädslor, upprördhet och osäkerhet som förslavar människan. Denna bok visar hur man blir av med det och därigenom uppnår något som människan tidigare bara drömt om: tillståndet Clear.

Bland upptäckterna som beskrivs i denna bok:

  • Människans mål
  • Existensens dynamiska princip – sammanfattat i ett ord som motiverar allt levande
  • De fyra dynamikerna – de drivkrafter som allt i livet bygger på
  • Det beskrivande överlevnadsdiagrammet – ett diagram som visar ens verkliga potential och hur man uppnår den
  • Upptäckten av det reaktiva sinnet och exakt vad det består av
  • De smärtsamma upplevelserna – engrammen – som finns i det reaktiva sinnet, och som kontrollerar och befaller en att agera irrationellt, emot ens egna önskningar och mål
  • Prenatala engrams inverkan på en – vad som hände innan man föddes och hur detta har påverkat en ända sedan dess
  • Den fullständiga Dianetik-tekniken för hur du hittar och utplånar dessa skadliga erfarenheter, så att de aldrig påverkar dig igen, och avslöjar en person du alltid velat lära känna – dig själv.
Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen
PRIS: 390,00 kr
GRATIS FRAKT
Antal:   

LÄGG I INKÖPSKORGEN >>
UTDRAG FRÅN VIDEOR
FRAMGÅNGSVIDEOR
INFORMATIONSVIDEOR
Ditt pris 390,00 kr
GRATIS FRAKT
Antal:    
LÄGG I KUNDVAGNEN >>