Erkännande från branschen

New Era arbetar genom sin fullt ut digitaliserade tillverkningsprocess med många yrkesmän i den europeiska förlagsbranschen, och samarbetar med några av de mest framstående företagen i världen när det gäller informationsteknologi, tryck och tillverkning. På så vis uppnår man både högsta möjliga kvalitet och högsta möjliga kvantitet på produktionen. Detta lagarbete har resulterat i att New Era har erhållit officiellt erkännande från följande företag:

Hewlett Packard

Hewlett Packard, även känt som HP, är ett multinationellt amerikanskt företag som grundades 1935, och en av världens största leverantörer av IT-utrustning och lösningar. HP är specialiserat på utveckling och tillverkning av alla former av digital hårdvara, inklusive ett brett utbud av digitala skrivare och bildhanteringsprodukter. Man för uppteckningar runt om i Europa och världen för hur många avtryck som produceras på en given tryckpress, och kunder som slår det rådande världsrekordet bekräftas av både Hewlett Packard och deras distributör, Visutech, med ett diplom som hyllar bedriften.

Xerox Corporation

Xerox Corporation som grundades 1906 i Rochester, New York, är ett av företagen på Fortune 500-listan. Det är ett globalt företag med tillverkning inriktad på dokumenthantering, som en del därav erbjuder företaget ett helt sortiment av digitala tryckpressar. New Era Publications använder sig av Xerox Docuprint 1050 trycksystem med kontinuerlig matning (dvs. inmatningen av pappret sker från en rulle, inte i form av enskilda ark) för sin svart/vita produktion. Xerox bekräftar sina topproducerande kunder med olika certifikat för deras bedrifter när man uppnår nya milstenar med hjälp av Xerox-utrustning.