Alla L. Ron Hubbards inledande böcker har nu översatts och finns på 50 språk, och kommunicerar därmed till 90 % av jordens befolkning på deras modersmål.

De inledande böckerna

Materialet i Dianetik och Scientologi omfattar den största informationsmängd som någonsin samlats om sinnet, anden och livet. Det innehåller nya upptäckter som du kan använda för att uppnå personlig lycka och frihet som kommer från att verkligen förstå sig själv, andra och den värld vi lever i.

Dianetik och Scientologi handlar om livet. De handlar om din familj, dina vänner, dina kolleger. De handlar om dig. De tar upp de frågor som folk vanligtvis ställer sig: Hur kan jag komma bättre överens med andra? Hur kan jag bli mer framgångsrik? Hur kan jag uppnå större trygghet? Hur kan jag hjälpa mina vänner att ha framgång? Är det möjligt att bli lycklig? Miljoner människor världen över har funnit svaren på dessa frågor i Dianetik och Scientologi.

På dessa sidor finns de rekommenderade inledande böckerna, nu tillgängliga både i tryckt format och som ljudböcker.

Detta material innehåller vägen till att veta hur man vet, vilket öppnar portarna till en bättre framtid för dig. Följ den och upptäck själv.

POCKETBÖCKER

Varje pocketbok har flikar både i den främre och bakre pärmen som man kan sticka in mellan sidorna och använda som bokmärke. Ett inskuret tumgrepp ger direkt tillgång till ordförklaringarna. Omfattande ordlistor ger definitioner av inte bara terminologin i Dianetik och Scientologi, utan även av uttryck, slang, namn, platser och historiska termer. Ordförklaringarna är så fullständiga att praktiskt taget vartenda ord som du kanske inte känner till har definierats. Detaljerade register med tusentals stickord möjliggör för en att snabbt hitta allting i böckerna – ämnen, banbrytande framsteg, tabeller, processer och viktiga begrepp.

LJUDBÖCKER

L. Ron Hubbards ljudböcker innehåller en uppläsning av hela texten från boken och inkluderar en medföljande bilaga med relaterat material och ordförklaringar. De erbjuder kristallklar ljudåtergivning så att förståelsen underlättas.