Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Scientologins framtid & den västerländska civilisationens framtid

Scientologins framtid & den västerländska civilisationens framtid

Scientologins framtid & den västerländska civilisationens framtid

Den västerländska civilisationens överlevnad är oviss. Den egentliga faran vilar istället i själva naturen av det som hotar människan som helhet – individuell aberration. Sålunda, bara en organisation med en teknologi som kan konfrontera och hantera individen kan frigöra hans sinne från det våld och den förvirring som har ackumulerats under årtusenden och som orsakar krig, kriminalitet och irrationalitet. Här är L. Ron Hubbards klassiska redogörelse om varför scientologer kan och måste ändra på riktningen för den västerländska civilisationen och därmed för jorden.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Mer om Scientologins framtid & den västerländska civilisationens framtid

Att hålla fortet för en civilisation är aldrig enkelt och att bygga en ny när den gamla är ödelagd är omöjligt! Det har aldrig gjorts tidigare, men det måste göras nu om någonting ska kunna fortsätta att finnas kvar av det här. Och jag överdriver inte. Jag gör faktiskt de mest fantastiska underdrifter som jag någonsin tror att jag gjort på en scen. – L. Ron Hubbard

Den västerländska civilisationens överlevnad står på spel. Beväpnade med vapen av kolossal kraft och utrustade med teknologier som är överlägsna allt i historisk tid, tycks västvärlden åtnjuta oöverträffade fördelar. Dess lagböcker är fullproppade med lagar och regler. Uppriktiga och hängivna grupper arbetar med att lösa dess problem. Och överallt håller välvilliga individer hjulen snurrande.

Men, trots alla dessa resurser är den västerländska civilisationens överlevnad oviss. Dess dödligaste hot kommer inte från förhärdade brottslingar, fientliga nationer eller motsatta ideologier. Den egentliga faran vilar istället i själva naturen av det som hotar människan som helhet – individuell aberration.

Sålunda, bara en organisation med en teknologi med vilken man kan konfrontera och hantera individen kan frigöra en persons sinne från det våld och den förvirring som har ackumulerats under årtusenden och som orsakar krig, kriminalitet och irrationalitet. Och det finns bara en sådan teknologi.

Här har vi således L. Ron Hubbards klassiska föreläsning om varför scientologer i samarbete, kan och måste ändra kursen för den västerländska civilisationen och därmed jorden.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists