Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Professionella Hubbard-kursföreläsningarna

Professionella Hubbard-kursföreläsningarna

Professionella Hubbard-kursföreläsningarna

Medan Tankens grunder fungerar som en introduktion till ämnet för nybörjare, innehåller den även en sammanfattning av grunderna för varje scientolog. Här finns djupgående beskrivningar av dessa grunder. Varje föreläsning är en halvtimme lång och var och en ger en fullkomlig förståelse av ett banbrytande framsteg – Axiom 1–10; Strukturen hos kontroll; Hantering av problem; Starta, förändra och stoppa; Förvirring och stabila data; Exteriorisering; Valenser osv. – orsakerna bakom, hur de upptäcktes och deras mekanismer. Alltihop sammanbinds med En scientologs kodex punkt för punkt och dess användning för att verkligen skapa en ny civilisation. Här är kort sagt de föreläsningarna som åstadkommer en professionell scientolog – en som kan använda ämnet inom varje område av livet.

Läs vidare 
köp
1.700 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 21

Mer om Professionella Hubbard-kursföreläsningarna

Om ni själva är villiga att skapa ett nytt spel i ert sällskap eller i ert samhälle behöver det spelet bara ha mer aktivitet, mer dragningskraft och fler problem för att slå alla andra spel som spelas i det samhället. Och om det är ett sunt spel kommer ni att få ett sunt samhälle. – L. Ron Hubbard

1956 var ett år då upplopp rasade i Kina, det skedde massarresteringar i Ungern, och det rådde raskonflikt i Amerika, världen över var det grupp mot grupp, land mot land, ras mot ras. Behovet av Scientologins lösningar var akut – inte bara på engelska, utan på alla världens språk.

Så L. Ron Hubbard påbörjade i maj det året ett ambitiöst projekt – att skriva en kortfattad men uttömmande sammanfattning över Scientologi som skulle introducera ämnet till alla – även de som tidigare inte hade någon utbildning eller kunskap.

Det här kulminerade i den banbrytande texten, Scientologi: Tankens grunder.Den gavs ut som följetong i Bulletin för professionella auditörer som ”Översättarnas utgåva” och den betecknades av Hubbard som den första boken som skulle översättas till andra språk från engelskan, den definierade alla termer och grundläggande principer – den blev således Scientologins ”Bok Ett”.

Med den här fullständiga grundkursens text – en text som kunde användas för att påbörja Scientologi-aktiviteter överallt i världen – hade han siktet inställt på nästa steg: att utbilda scientologer som i sin tur skulle utbilda andra, och därigenom sprida flaggan till varenda kontinent. Han påbörjade därför ett program i både London och Washington inriktat på en mycket grundlig undervisning i ämnets fundamentala principer. Målet var inte bara att utbilda scientologer för tillämpning av teknologin i session utan också till att kunna hjälpa vilka de än mötte, oavsett var.

Han åstadkom detta genom att spela in en serie på tjugoen halvtimmesföreläsningar där han tog upp alla aspekter inom Scientologin – orsaken bakom var och en av dessa principer, hur de uppstod, och deras fullständiga mekanismer. Varje föreläsning ägnades åt att ge en uttömmande förståelse av ett enskilt ämnesområde från kodexarna, axiomen och skalorna, till viktiga grundsatser och processer och den praktiska tillämpningen av dem i alla livets områden.

Här finns alltså de grundprinciper som är nödvändiga för alla som vill bli det som L. Ron Hubbard avsåg i den sista av dessa föreläsningar – en person som känner till livets lagar och kan bemästra vilken situation som helst med Scientologins lösningar.

« Basics Lectures