Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Introduktion till Scientologi-etik

Introduktion till Scientologi-etik

Introduktion till Scientologi-etik

Introduktion till Scientologi-etik innehåller allt man behöver för att effektivt kunna använda etikteknologin i sitt dagliga liv. Detta är den grundläggande etikhandboken. Och med den kan man faktiskt vända varje nedåtgående trend. För i denna bok finns landvinningar som ger förståelse om rätt och fel, gott och ont, liv och död.

Läs vidare 
köp
490 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: Inbunden
sidor: 528

Ytterligare format

Ljudboks-cd 340 Skr Titta på fler

Mer om Introduktion till Scientologi-etik

Upptäckterna, landvinningarna och teknologin som utvecklats inom Scientologin erbjuder människan ett nytt hopp. Använder man sig av dem i sitt liv kan de länge sökta målen om andlig frälsning och frihet bli verklighet, här och nu.

Människor har sedan tidernas begynnelse förespråkat hur nödvändigt det är att man lever enligt lärosatserna för ärlighet, medkänsla och föredöme – att integritet är den enda grunden för ett riktigt liv. Men oavsett hur väl människor har känt till detta intuitivt så har ingen kunnat visa hur man skulle uppnå det. Är det då att undra på att etik som ämne inte har blivit något annat än vad man kan ”komma undan med” eller vad som bara är bra för en själv?

Man kan inte leva i en värld där etik i sig har blivit ett narrspel och rättvisan en vrångbild av civilisation.

Här erbjuds således ett splitternytt perspektiv, ett sätt med vilket en individ åter kan resa sig, ett samhälle kan vända på den fördärvliga glidningen utför och människan nå höjderna i sina drömmars mål. För i denna bok finns landvinningar som ger förståelse om rätt och fel, gott och ont, liv och död:

  • Grunderna för etik och rättvisa – landvinningarna som reder ut dessa sedan länge förvirrade begrepp.
  • Rätt och fel – och hur man kommer fram till vad som är det största möjliga goda för så många som möjligt.
  • Tillstånden i tillvaron, från förvirring till makt – och formlerna för dem, de formler vars användning styr livet självt
  • Sociala och antisociala personligheter – och hur man skiljer det onda från det goda och gör sig kvitt förtrycket i sitt liv.
  • Lagen om tredje part som avslöjar den sanna källan till konflikter – och hur man hittar den och undanröjer den i sitt liv.
  • Scientologins system för etik och rättvisa – det första systemet någonsin som istället för bestraffning är baserat på sanning och förnuft.

Använd denna bok i ditt liv och låt frihetens portar öppna sig på vid gavel.

« Basics Books