Utgivare av böcker av L. Ron Hubbard, författare av New York Times och internationella bestsellers

Äktenskap

 Äktenskap

Äktenskap

Här är för första gången en definition på den äktenskapliga relationen, inte vad gäller orden ”tills döden skiljer oss åt” utan när det handlar om ”individer” och ”postulat”. Ur den synpunkten kommer inte bara de exakta orsakerna till ett misslyckat äktenskap utan även en exakt teknologi för att återförena partners som har glidit isär – upptäckter som lika framgångsrikt kan tillämpas på ett blomstrande äktenskap. När det gäller barn är behållningen precis lika livsavgörande.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Mer om Äktenskap

Om ni kan den här teknologin, så kan ni få vilket äktenskap som helst att hålla, eller återställa vilken aspekt som helst av vilket äktenskap som helst, eller plåstra ihop ett äktenskap igen, allt efter behag. Det är inte gjort i ett nafs och det krävs lite kurage.

Och det är en underdrift, om jag någonsin gjort en sådan. – L. Ron Hubbard

Vid tidpunkten för den här föreläsningen hade L. Ron Hubbard precis åstadkommit ett banbrytande framsteg när det gäller ansvar, något som tog bort hindren för fallvinster på alla nivåer av Bron. Omedelbart efter sitt tillkännagivande av den nya teknologin, beskrev han dess tillämpning på äktenskap och faktiskt även själva kulturens grundläggande byggsten, familjen.

För första gången finns det en definition på äktenskap, inte vad gäller ”tills döden skiljer oss åt”, utan ”individer” och ”postulat”. Ur den synpunkten kommer inte bara de exakta orsakerna till ett misslyckat äktenskap utan även en precis teknologi för att återförena partners som har glidit isär. Upptäckterna är så omfattande att de lika väl kan tillämpas på ett framgångsrikt äktenskap.

När det gäller barn är behållningen precis lika livsavgörande. Även om samhället anser det oundvikligt att ungdomar i tonåren kommer att göra livet svårt för sina föräldrar och slutligen lämna familjen, så avslöjar L. Ron Hubbard inte bara orsaken till detta så kallade ”naturfenomen”, han ger ett effektivt botemedel.

Inget äktenskap behöver avslutas i oförsonlighet, inga familjer behöver splittras för evigt, för här finns teknologi som har räddat oräkneliga äktenskap och återförenat familjer.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists