Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Projekt tredjedynamiken

Projekt tredjedynamiken

Projekt tredjedynamiken

Allt började med en häpnadsväckande upptäckt som gav specifika know-how – för formeln är exakt – om hur man för ut Scientologins sanningar till varje del av samhället. När den först tillämpades, producerade formeln ”magiska” resultat som direkt skapade en oerhörd expansion, och den har fortsatt utöva sin magi varhelst den har tillämpats. L. Ron Hubbard beskriver ingående det anmärkningsvärda framsteg som ger verktyget för att nå ut till varje individ med den ovärderliga gåvan frihet.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Mer om Projekt tredjedynamiken

Att kommunicera till människan om människan eller att säga till henne att hon inte är så komplex, att hon är begriplig, att hon kan existera, att hon kan vara lycklig – att säga det här till henne – är i dag nästan förstasidesnyheter! Jag har varit med om killar som har tittat på mig och sagt: ’Du menar att jag kanske kan förstå mig själv? – L. Ron Hubbard

Med inget viktigare än att sätta Rons teknologi i händerna på varje man, kvinna och barn, är de principer som avslöjas för första gången i denna föreläsning av största vikt för expansion.

Allt började med en häpnadsväckande upptäckt som gav specifika know-how – för formeln är exakt – om hur man för ut Scientologins sanningar till varje del av samhället. När den först tillämpades, producerade formeln ”magiska” resultat som direkt skapade en oerhörd expansion, och den har fortsatt utöva sin magi varhelst den har tillämpats. I en föreläsning som i allt väsentligt ställer upp reglerna för ett vinnande spel som varje scientolog kan spela, berättar L. Ron Hubbard den anmärkningsvärda historien om det han kallar Dianetikens och Scientologins program nummer ett – Projekt tredjedynamiken, en procedur som steg för steg disseminerar ”Scientologins enkla fakta”.

Här har vi alltså det enastående genombrottet som ger möjlighet för varje scientolog att nå ut till varje individ på den här planeten med den ovärderliga gåvan, frihet.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists