Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Scientologi och effektiv kunskap

Scientologi och effektiv kunskap

Scientologi och effektiv kunskap

Med den allra första teknologin för observation, och närmare bestämt konfrontering, är här L. Ron Hubbards historiska föreläsning som avslöjar den avgörande betydelsen av utbildningsövningarna (TR:ar). Här beskrivs även det framsteg som uttrycker coachens viktigaste roll, som kan sammanfattas i två ord: Gör det! I denna utomordentligt viktiga framställning om vad konfront betyder för människan, avslöjar L. Ron Hubbard det som ständigt betonas inom Scientologin, och i och med det vägen till fullständigt vetande.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Mer om Scientologi och effektiv kunskap

Enkelheten i observation, enkelheten i kommunikation i sig, och bara i sig, är något som fungerar och kommer att ta människan från botten och hela vägen upp. Och det enda jag försöker lära er är att titta. – L. Ron Hubbard

Under 2 500 år har människan vandrat genom en komplicerad labyrint. Utifrån omsorgsfullt utarbetade myter om människans ursprung till psykoterapier som inte fungerar har hennes ansträngningar att finna en väg ut ständigt misslyckats. I stället har hon, ovillig att helt enkelt se på människan för att upptäcka vad hon är, utvecklat system som erkänt sig besegrade genom att hävda att det inte går att lyfta en individ till högre tillstånd. Och som en konsekvens har inte en enda teknologi uppstått för skapandet av bestående frihet för någon människa över huvud taget.

Gentemot denna långa tradition av falsk kunskap står den effektiva kunskapen inom Scientologin i ett eget universum, som representerar något påtagligt och unikt, något nytt på den här planeten. Scientologin gör det inte bara möjligt för individen att uppnå fullständigt vetande om sig själv och livet, utan även att se att det som gör detta vetande möjligt från första början är den allra första teknologin för observation, och närmare bestämt, konfront.

Här är en omvälvande föreläsning av L. Ron Hubbard som avslöjar den avgörande vikten av utbildningsövningarna (TR:ar). Här är också det framsteg som är den viktigaste rollen för en coach och som kan sammanfattas med två ord: Gör det!

I denna utomordentligt viktiga framställning om vad konfront betyder för människan, avslöjar L. Ron Hubbard det som ständigt betonas inom Scientologin, och i och med det vägen till fullständigt vetande.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists