Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Självanalys

Självanalys

Självanalys

Om man använder en serie lätta men ändå kraftfulla processer i denna bok, och använder dem så lite som bara en halvtimme om dagen i två veckor, kan man höja sig på Tonskalan och dra upp sig själv ur nästan vad som helst. L. Ron Hubbard sade vid dess publicering: ”Detta är något helt nytt.” För i ett slag hade L. Ron Hubbard tillhandahållit verktyg så att vem som helst skulle kunna förbättra sitt fall och sitt liv på egen hand.

Läs vidare 
köp
340 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: Inbunden
sidor: 384

Ytterligare format

Arbetsbok 150 Skr Titta på fler
Ljudboks-cd 290 Skr Titta på fler

Videor

Testimonial

Naz, Student

Informational

Self Analysis

Excerpt

Self Analysis

Mer om Självanalys

Känner du verkligen dig själv? Nu kan du det, med Självanalys. Denna bok tar dig igenom ditt förflutna, dina inneboende förmågor, ditt liv. Först prickar du in dig själv på Tonskalan med en serie självundersökningar och genom att använda en speciell version av Hubbard-tabellen för bedömning av människan. Genom att sedan tillämpa en serie lätta men ändå kraftfulla processer ger du dig in på det stora äventyret att upptäcka dig själv. Den här boken innehåller dessutom omfattande principer som kan nå vilket fall som helst, från det lägsta till det högsta – inklusive auditeringstekniker som är så effektiva att L. Ron Hubbard refererade till dem gång på gång under alla de följande åren när han utforskade de högsta tillstånden. Sammanfattningsvis kan man säga att den här boken inte bara höjer en person på Tonskalan utan kan hjälpa en person ut ur nästan vad som helst. Här ingår:

  • Lagarna om överlevnad och överflöd
  • Den mest omfattande beskrivningen av medvetenhet
  • Våra försök att uppnå odödlighet och dess förhållande till materia, energi, rum och tid
  • Essäer som beskriver vitt skilda upptäckter, inklusive tid, att komma ihåg, att glömma, inbillning, valenser och särskilda auditeringslistor för varje
  • Och utöver alla dessa upptäckter finns där dessutom självprocessinglistor som ger ytterst kraftfull auditering och som kan användas var som helst och när som helst – och som avslöjar den värld som verkligen är du.

Livets barriärer är faktiskt bara skuggor. Lär känna dig själv, inte bara en skugga av dig själv. Självanalys visar dig hur.

« Basics Books