Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Era Scientologi-organisationer och vad de gör för er

Era Scientologi-organisationer och vad de gör för er

Era Scientologi-organisationer och vad de gör för er

Syftet förblir vad det alltid har varit – att cleara varje individ på jorden. Men även om de tekniska procedurerna har funnits länge så kräver ett så viktigt företag också något mer. Närmare bestämt möjligheten att se till att det som auditörerna levererar till sina preclears är den exakta, korrekta teknologin. I denna avgörande föreläsning om hur orger fullföljer sina främsta uppgifter, avslöjar L. Ron Hubbard inte enbart den avgörande länken mellan teknologi och organisation utan även, inom det förhållandet, åstadkommandet av världsclearing.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Mer om Era Scientologi-organisationer och vad de gör för er

Det har mycket länge varit min ambition att kunna säga till vilken människa som helst på jorden att de kan gå in i vilken Scientologi-kyrka som helst, oavsett om det är ett center, ett Citykontor eller en Central org – gå in genom dörren och efter ett antal, ja, ett obestämt antal auditeringstimmar, gå ut genom samma dörr Clear. – L. Ron Hubbard

Allteftersom Scientologin expanderar allt djupare in i och allt vidare över planeten fortsätter syftet att vara vad det alltid har varit – att cleara varje individ på jorden. Men även om de tekniska procedurerna för att nå det målet har funnits länge så kräver ett så viktigt företag också något mer. Mer specifikt: möjligheten att försäkra att oavsett om en session går av stapeln i Los Angeles, London, Johannesburg eller Keokuk så är det som auditörerna levererar till preclearn en tillämpning av den exakta, korrekta teknologin från HCOB-n, ner till minsta komma.

Nödvändigheten att åstadkomma denna grad av duplicering sätter fokus på den enorma betydelsen av Scientologi-organisationer. Mänsklighetens frihet vilar på det framgångsrika genomförandet av dessas funktioner. I denna avgörande föreläsning om hur orger fullföljer sina viktigaste uppgifter, avslöjar L. Ron Hubbard inte enbart den avgörande länken mellan teknologi och organisation utan även, inom det förhållandet, åstadkommandet av världsclearing.

« The Classic Lectures for Veteran Scientologists