Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Skapandet av mänsklig förmåga

Skapandet av mänsklig förmåga

Skapandet av mänsklig förmåga

I kölvattnet på upptäckterna om Opererande thetan blev det ett år av intensiv forskning, där L. Ron Hubbard utforskade området thetan-exterior. Genom auditering och utbildning, inklusive 450 föreläsningar inom samma tolvmånadersperiod, sammanställde han hela ämnet Scientologi. Allt finns med i den här handboken, från en Sammanfattning av Scientologi till dess grundläggande Axiom och Kodexar. Här finns dessutom Intensivprocedur, hur processen används, varför den fungerar, den axiomatiska teknologi som ligger bakom dess användning, och den fullständiga förklaringen om hur en individ kan bryta de falska överenskommelserna och de självskapade barriärer som förslavar honom i det fysiska universum. Denna bok innehåller kort sagt den slutgiltiga sammanfattningen av en exterioriserad thetan, OT-förmågor, och hur man gör dessa permanenta.

Läs vidare 
köp
340 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: Inbunden
sidor: 544

Ytterligare format

Ljudboks-cd 340 Skr Titta på fler

Mer om Skapandet av mänsklig förmåga

Från en meter bakom ditt huvud till en ”Grand Tour” i universum, här avslöjas exterioriseringens mysterier och steg-för-steg-vägen till förmåga i naturligt tillstånd som exterioriserad thetan. Efter att redan ha kartlagt de obegränsade potentialerna hos en thetan i Scientologi 8-8008, följer här kulmen på Hubbards nästa år av intensiv forskning och utveckling – genom att arbeta med auditör efter auditör, preclear efter preclear och leverera inte mindre än 500 föreläsningar – för att förverkliga dessa potentialer.Resultatet var inget mindre än Scientologins axiom, och auditeringsprocesser som utformats från själva strukturen hos dessa upptäckter. Här följer alltså ett komplett panorama över Scientologi:

  • Auditörens kodex, Hederskodexen och En scientologs kodex.
  • En sammanfattning av Scientologi och axiomen.
  • Intensivprocedur och de välkända processerna i Rutt 1 och Rutt 2 – processer som bokstavligen upprättar och avbryter kommunikation med fysiska universum för att göra slut på människans bakvända tro att mekaniska lagar står över hennes egna konsiderationer.
  • Och slutligen, metoderna för att fullständigt rehabilitera en varelses inneboende förmågor ... som thetan i exterioriserat tillstånd.

Och det är just därför som ingen bok någonsin haft ett mer passande namn. För detta är: Skapandet av mänsklig förmåga.

« Basics Books