Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Hjälp

Hjälp

Hjälp

Hjälp genomsyrar varje del av livet. Ändå inser få personer till vilken grad det avgör deras överlevnad. För villigheten att ge och få hjälp ligger till grund för alla mänskliga reaktioner och beteenden. Hur ökar man en persons självförtroende, förbättrar hans förmåga att kommunicera med andra och ökar hans intresse för livet? Svaren börjar alla med hjälp och de ryms alla i en serie tekniker som är så effektiva att de praktiskt taget kan ”uppväcka de döda.”

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Videor

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_help_title

Mer om Hjälp

Anledningen till att liv är liv och att människor är tillsammans och gräs växer och träd växer och uppenbarligen att regnet faller och allt annat, det är för att det hjälper någon. – L. Ron Hubbard

Hjälp genomsyrar varje del av livet. Ändå inser få personer till vilken grad det avgör deras överlevnad. För villigheten att ge och hjälp ligger till grund för alla mänskliga reaktioner och beteenden.

Hur ökar man en persons självförtroende, förbättrar hans förmåga att kommunicera med andra och ökar hans intresse för livet? Svaren börjar alla med hjälp och de ryms alla i en serie tekniker som är så effektiva att de praktiskt taget kan ”uppväcka de döda.”

Ja, hjälp ligger så djupt i människan att till och med handikapp, olyckor, kriminalitet och social oro kan förstås inom dess ramar. Helt utöver den behållning som en enstaka individ får har vi det enorma värde som dessa upptäckter har för hela samhällen. Ett samhälle som förstår och tillämpar de principer som L. Ron Hubbard stakar ut kommer att åstadkomma en oerhörd återuppblomstring i sitt folks förmågor och därmed höja hela civilisationen. Här har vi alltså nyligen upptäckta och kraftfulla sanningar med en nästan oändlig godhetspotential.

« The Classics