Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Introduktion till Dianetik

Introduktion till Dianetik

Introduktion till Dianetik

Den populäraste bok som någonsin publicerats om det mänskliga sinnet, Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen, skapade en våg av efterfrågan hos allmänheten om personlig instruktion från författaren. Denna föreläsning är L. Ron Hubbards första inspelade ord om den banbrytande teknologi som inspirerade en rörelse som nu omfattar varje kultur, på varje kontinent och på över 50 språk. Det är således här som äventyret började, en utforskning av Terra Incognita – sinnet.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Videor

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_intro_to_dn_title

Mer om Introduktion till Dianetik

Folk frågar mig saker som: ”Hur kom det sig att du kom att tänka på Dianetik?”

Nå, det verkar som att det enda som krävdes var själva huvudfrågan för en kultur – den har följt människan nu i kanske 50 000 år: ”Hur är människan funtad?” ”Varför beter sig människan som hon gör?” Dessa frågor finns i den äldsta litteratur vi har. – L. Ron Hubbard

Boken Dianetik: Hur tanken påverkar kroppen, som gavs ut den 9 maj 1950, blev en omedelbar succé. Den gick omedelbart in på New York Times bestsellerlista och stannade där 26 veckor i rad. Det var tveklöst den populäraste bok som publicerats om det mänskliga sinnet – en prestation som står sig än idag.

Uppståndelsen var så stor att ungefär 750 Dianetik-grupper över hela Förenta staterna startades praktiskt taget över en natt, vilket bokstavligen satte igång en gräsrotsrörelse som spred sig som en löpeld. Det skapade även en oöverträffad våg av krav från allmänheten på personliga instruktioner från författaren L. Ron Hubbard. Följaktligen reste L. Ron Hubbard inom några veckor efter bokens ursprungliga utgivning, från kust till kust för att föreläsa inför tiotusentals nya läsare om sina upptäckter och deras tillämpning. Med tanke på alla de som han inte kunde nå bestämde L. Ron Hubbard snabbt att sina upptäckter och tillämpningen av dessa.

Så kom hans föreläsning att hållas i det fullpackade kommunala auditoriet i Oakland i Kalifornien. Den representerar idag de första inspelade orden om den banbrytande teknologin Dianetik.

Sedan dess har Dianetik fortsatt att hamna på bestsellerlistor över hela världen, decennium efter decennium, med tiotals miljoner böcker i cirkulation. Dessutom omfattar den rörelse som Dianetik inspirerade idag varenda kultur på varenda kontinent och på mer än 50 olika språk.

Som L. Ron Hubbard uttryckte det i Dianetik: ”Du står inför ett äventyr. Betrakta det som ett äventyr. Och må du aldrig bli densamma igen.”

Det är här det äventyret startade, ett utforskande av Terra incognita – sinnet.

« The Classics