Förlaget för L. Ron Hubbard, författare av verk på New York Times bästsäljarlista och internationella bästsäljare

Pengar

Pengar

Pengar

Att döma av det tvång och den ängslan förbundet med pengar är det få människor som är medvetna om dess verkliga syfte och funktion. När L. Ron Hubbard beskriver dess egentliga roll för att bistå överlevnaden för individer, grupper och kulturer blir det klart att pengars dåliga rykte inte beror på dess bruk utan på dess missbruk. Det här är ett helt nytt synsätt, en avmystifiering av ett ämne och en handelsvara som alla är beroende av. Och beträffande vad som följer från det – lyssna och se.

Läs vidare 
köp
150 Skr
Gratis frakt För närvarande berättigad till gratis frakt.
I lager Skickas inom 24 timmar
Format: CD
Föreläsningar: 1

Videor

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_money_title

Mer om Pengar

Det är det som alla vill ha tag i. Om man inte hade någonting som alla ville ha tag i, så skulle man inte ha något spel.

Och så kommer vi fram till en av de mest fundamentala överenskommelserna i vårt nuvarande samhälle: att pengar är något som alla vill ha tag i och mycket få människor har. – L. Ron Hubbard

Pengar är förstås något som alla känner till. Men hur många är det som verkligen förstår vilken roll pengarna har i samhället?

Att döma av det tvång och den ängslan som förknippas med det här ämnet är det bara ett fåtal människor som är medvetna om det verkliga syftet och funktionen hos pengar. L. Ron Hubbard beskriver här dess egentliga roll för att bistå överlevnaden för individer, grupper och kulturer. Allteftersom han skalar bort de komplexiteter som ansamlats under århundraden för att hindra alla utanför en ”inre krets” från att verkligen förstå dess syfte och funktion, klarnar och fokuseras hela ämnet. Vad som kommer fram och klargörs är att det tvivelaktiga rykte som pengar har inte beror på dess användning utan på dess missbruk. När man väl sett dem för vad de är återfår pengar sin rätta plats så när som för en sak – men en viktig sådan – att bidra till individuell, organisatorisk och nationell överlevnad.

Det här är ett helt nytt synsätt, en avmystifiering av ett ämne och en handelsvara som alla är beroende av. Och beträffande vad som följer från det – lyssna och se.

« The Classics